FrancinaFrancina Armengol seria amb tota seguretat cooperant humanitària internacional a Àfrica, Àsia o a Orient Mitjà si no fos per la política, a la que avui dedica la seva vida per transformar la societat de la qual tantes coses no li agraden. Persona que entén la política des del treball en equip, les hores passades amb la gent a peu de carrer i prop dels militants socialistes, des de la lectura a fons dels dossiers, del coneixement profund del que ha de defensar, proposar o criticar, li agrada demanar opinió, escoltar, dubtar, consultar, i després decidir.

Inquera de naixement que viu entre el carrer Socors, la Plaça Major i el bar Flexas de Palma, en les distàncies curtes i en la vida professional somriu i fa somriure perquè per a ella es treballa molt millor amb la gent i per a la gent des de l’optimisme vital.

Amant de la chanson française, del flamenc, de cantautors en la nostra llengua i grups com Amaral, defensa una Espanya plural construïda des d’un federalisme que permeti un model que faci de les Illes una societat més justa i cohesionada socialment.

Carrega piles els estius a la badia d’Alcúdia, prop de la seva família, la seva parella i els dos nins del Sàhara que des d’enguany i després de molts d’estius, ara passen també el curs amb ells. Jove, passional, enèrgica, però que sorprèn per propera i normal, avui pilota per primera vegada la Secretaria General del PSIB-PSOE des del 2012 amb el bagatge i l’experiència d’haver aconseguit el nombre més gran de candidatures a municipis de Mallorca, la defensa de l’estatut d’autonomia del 2007, o l’oposició al govern de Jaume Matas, que ha acabat destapant casos com el de n’Urdangarín.

EM VOLS CONÈIXER MILLOR?

El meu dia a dia en imatges

  • Feli dia de SantJordi! Un dia magnfic per gaudir dehellip
  • Primer Consell de Govern amb la consellera Fanny Tur Seguimhellip
  • Inauguracin del Smart Island World Congress en Calvi Magnfico eventohellip
  • Un any ms celebrant el pancaritat a Crestatx2017 Ambient dehellip
  • Foto davui vespre a Alcudia
  • Avui he assistit a la Inauguraci exposici Toni Catany danarhellip
  • Lescriptora Carme Riera nomenada doctora honoris causa per la Universitathellip
  • He pogut assistir a la Catedral de Mallorca per gaudirhellip
  • Leivissenca Fanny Tur ja s la consellera de Cultura Participacihellip
  • Ara moment de relax amb els meus nins Aigua meravellosa!!!

Francina a Facebook

Que els llibres ocupin sempre un espai cabdal dins el nostre dia a dia. #SantJordi 😉 ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

Francina a Twitter

Enhorabona @RafaelNadal per aquest nou èxit a #MontecarloMasters🎾 que engrandeix la teva extraordinària trajectòria… twitter.com/i/web/status/8…

Perquè avui i sempre, els llibres ocupin un espai cabdal dins el nostre dia a dia. #SantJordi #DiaDelLlibre cc… twitter.com/i/web/status/8…

Feliç #SantJordi! Un dia magnífic per comprar un llibre i gaudir de la lectura. 📖🙂 pic.twitter.com/JZsCjelp4o

La música que m'agrada

Presidenta del Govern de les Illes Balears

Francina Armengol, perquè les coses poden ser i han de ser diferents