FrancinaFrancina Armengol seria amb tota seguretat cooperant humanitària internacional a Àfrica, Àsia o a Orient Mitjà si no fos per la política, a la que avui dedica la seva vida per transformar la societat de la qual tantes coses no li agraden. Persona que entén la política des del treball en equip, les hores passades amb la gent a peu de carrer i prop dels militants socialistes, des de la lectura a fons dels dossiers, del coneixement profund del que ha de defensar, proposar o criticar, li agrada demanar opinió, escoltar, dubtar, consultar, i després decidir.

Inquera de naixement que viu entre el carrer Socors, la Plaça Major i el bar Flexas de Palma, en les distàncies curtes i en la vida professional somriu i fa somriure perquè per a ella es treballa molt millor amb la gent i per a la gent des de l’optimisme vital.

Amant de la chanson française, del flamenc, de cantautors en la nostra llengua i grups com Amaral, defensa una Espanya plural construïda des d’un federalisme que permeti un model que faci de les Illes una societat més justa i cohesionada socialment.

Carrega piles els estius a la badia d’Alcúdia, prop de la seva família, la seva parella i els dos nins del Sàhara que des d’enguany i després de molts d’estius, ara passen també el curs amb ells. Jove, passional, enèrgica, però que sorprèn per propera i normal, avui pilota per primera vegada la Secretaria General del PSIB-PSOE des del 2012 amb el bagatge i l’experiència d’haver aconseguit el nombre més gran de candidatures a municipis de Mallorca, la defensa de l’estatut d’autonomia del 2007, o l’oposició al govern de Jaume Matas, que ha acabat destapant casos com el de n’Urdangarín.

EM VOLS CONÈIXER MILLOR?

El meu dia a dia en imatges

  • Commemoram el dia internacional per a lEliminaci de la Violnciahellip
  • Avui en el dia internacional de la infncia vull compartirhellip
  • Participant en lacte de celebraci dels 30 anys dALAS Balearshellip
  • Quin gust poder parlar amb la nostra gent gran ihellip
  • Ahir els Socialistes de Manacor em regalaren aquest ram perhellip
  • Avui i sempre ens sumam al rosa Una abraada ahellip
  • Emocionant inoblidable i mgic concert de lestimada Maria del Marhellip
  • A lAerdrom Militar de Pollena hem signat un conveni ambhellip

Francina a Facebook

Els governs de les Illes Canàries, Ceuta i Melilla, i les Illes Balears, hem iniciat avui horabaixa la I Cimera de Transport de Territoris Allunyats Extrapeninsulars amb l’objectiu de plantejar a l’Estat mesures que equiparin els drets dels ciutadans i empreses dels territoris als de la Península en matèria de connectivitat. Les Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla, feim front comú per millorar la connectivitat del transport aeri i marítim. Reivindicam el 75% de descompte entre illes i península i la bonificació del 100% de les tasses aeroportuàries. —Francina Armengol Socias ... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

La música que m'agrada

Presidenta del Govern de les Illes Balears

Francina Armengol, perquè les coses poden ser i han de ser diferents