FrancinaFrancina Armengol seria amb tota seguretat cooperant humanitària internacional a Àfrica, Àsia o a Orient Mitjà si no fos per la política, a la que avui dedica la seva vida per transformar la societat de la qual tantes coses no li agraden. Persona que entén la política des del treball en equip, les hores passades amb la gent a peu de carrer i prop dels militants socialistes, des de la lectura a fons dels dossiers, del coneixement profund del que ha de defensar, proposar o criticar, li agrada demanar opinió, escoltar, dubtar, consultar, i després decidir.

Inquera de naixement que viu entre el carrer Socors, la Plaça Major i el bar Flexas de Palma, en les distàncies curtes i en la vida professional somriu i fa somriure perquè per a ella es treballa molt millor amb la gent i per a la gent des de l’optimisme vital.

Amant de la chanson française, del flamenc, de cantautors en la nostra llengua i grups com Amaral, defensa una Espanya plural construïda des d’un federalisme que permeti un model que faci de les Illes una societat més justa i cohesionada socialment.

Carrega piles els estius a la badia d’Alcúdia, prop de la seva família, la seva parella i els dos nins del Sàhara que des d’enguany i després de molts d’estius, ara passen també el curs amb ells. Jove, passional, enèrgica, però que sorprèn per propera i normal, avui pilota per primera vegada la Secretaria General del PSIB-PSOE des del 2012 amb el bagatge i l’experiència d’haver aconseguit el nombre més gran de candidatures a municipis de Mallorca, la defensa de l’estatut d’autonomia del 2007, o l’oposició al govern de Jaume Matas, que ha acabat destapant casos com el de n’Urdangarín.

EM VOLS CONÈIXER MILLOR?

El meu dia a dia en imatges

  • Enhorabona a la Fundaci Patronat Obrer de Sant Josep perhellip
  • A Capdepera mercat medieval Teniu fins diumenge per venir ahellip
  • Avui a Inca hem presentat el projecte de Formaci Dualhellip
  • Sessi plenria al ParlamentIB Tota la info a twitter hellip
  • Hoy he participado en una charla coloquio invitada por loshellip
  • Dia profits a Eivissa on hem anunciat la construcci dehellip
  • Gaudint de la funci MaraMoliner al teatreprincipal de Palma ambhellip
  • Un orgull immens rebre a ElConsolat al VoleyCiutatCide desprs dunahellip
  • Tot un honor rebre al canventurapalma campions de la Superlligahellip
  • Quarta ConfernciaPresidentsIB per refermar el comproms del Govern en compartirhellip

Presidenta del Govern de les Illes Balears

Francina Armengol, perquè les coses poden ser i han de ser diferents