FrancinaFrancina Armengol seria amb tota seguretat cooperant humanitària internacional a Àfrica, Àsia o a Orient Mitjà si no fos per la política, a la que avui dedica la seva vida per transformar la societat de la qual tantes coses no li agraden. Persona que entén la política des del treball en equip, les hores passades amb la gent a peu de carrer i prop dels militants socialistes, des de la lectura a fons dels dossiers, del coneixement profund del que ha de defensar, proposar o criticar, li agrada demanar opinió, escoltar, dubtar, consultar, i després decidir.

Inquera de naixement que viu entre el carrer Socors, la Plaça Major i el bar Flexas de Palma, en les distàncies curtes i en la vida professional somriu i fa somriure perquè per a ella es treballa molt millor amb la gent i per a la gent des de l’optimisme vital.

Amant de la chanson française, del flamenc, de cantautors en la nostra llengua i grups com Amaral, defensa una Espanya plural construïda des d’un federalisme que permeti un model que faci de les Illes una societat més justa i cohesionada socialment.

Carrega piles els estius a la badia d’Alcúdia, prop de la seva família, la seva parella i els dos nins del Sàhara que des d’enguany i després de molts d’estius, ara passen també el curs amb ells. Jove, passional, enèrgica, però que sorprèn per propera i normal, avui pilota per primera vegada la Secretaria General del PSIB-PSOE des del 2012 amb el bagatge i l’experiència d’haver aconseguit el nombre més gran de candidatures a municipis de Mallorca, la defensa de l’estatut d’autonomia del 2007, o l’oposició al govern de Jaume Matas, que ha acabat destapant casos com el de n’Urdangarín.

EM VOLS CONÈIXER MILLOR?

El meu dia a dia en imatges

  • Un honor formar part dun partit com el psoe plehellip
  • Invertim 12M per renovar equipaments tecnolgics a lHospital Son Lltzerhellip
  • Un dia molt emocionant! Susana Mora pren possessi com ahellip
  • Nova assemblea oberta a Inca on seguim explicant qu hemhellip
  • Avui hem celebrat la tercera de les AssembleesObertes que estamhellip
  • Moments difcils despedint a safi7278 i salec880 q van ahellip
  • Avui hem realitzat la primera assemblea oberta per explicar laccihellip
  • Acaben 3 dies de feina intensa en qu he poguthellip
  • Visita al Rainbow Warrior Donam suport a la campanya NoPlastichellip

Francina a Facebook

Avui s'ha celebrat la reunió sobre el Pacte d'Estat contra la violència de gènere a la seu del PSOE. Silvia Cano Juan, Secretària d'Igualtat del PSIB, hi ha participat. Com sabeu, les Illes Balears hem estat una Comunitat capdavantera en impulsar un Pacte Social contra les Violències Masclistes (www.reaccionem.com) i fa molt de temps que reivindicam l'exportació d'aquest pacte a l'àmbit estatal.

Una xifra: en els darrers 15 anys han estat assassinades 900 dones. Un drama social que ens obliga a canviar les coses. El Pacte d'Estat contempla 200 mesures que els socialistes hem proposat des del 2014. Aquest Pacte és un bon punt de partida que ha de possibilitar un escenari de compromís institucional, econòmic i social. #NiUnaMenys —Francina Armengol Socias

Vos deix un tall amb les valoracions de Carmen Calvo, secretària d'igualtat del PSOE.
... Veure mésVeure menys

Veure a Facebook

La música que m'agrada

Presidenta del Govern de les Illes Balears

Francina Armengol, perquè les coses poden ser i han de ser diferents